headerline
Thema: Eigen onderneming
Thema: Jongeren
Thema: Uit elkaar
Thema: Pensioen
Thema: Werkloosheid
Thema: Gezin
Thema: Rondkomen

Eigen onderneming

Bij het starten van een eigen bedrijf komt veel kijken. Ook bij het blijven ondernemen komt veel kijken. In beide gevallen is het goed in zicht hebben van je financiën en balansen een must. Toch zijn de kosten en de uitgaven van je onderneming onderhevig aan veel verschillende factoren, waardoor iedere situatie kan verschillen.

Zo kan je bijvoorbeeld met de ene rechtsvorm recht hebben op aanvullende hulp, en in de andere rechtsvorm weer niet. Wil jij nou weten hoe je als ZZP’er een goed overzicht krijgt van jouw uitgaven en inkomsten? Dan kan je zelf aan de slag met het stappenplan ‘Geldplan ZZP’ via de knop hieronder.

Geldplan: ZZP

 

Het kan zo zijn dat je misschien wel geld overhoudt, en dat je twijfelt over hoe je daar het slimst mee om kunt gaan. Sparen, aflossen, of beleggen, het zijn keuzes die je kunt maken! Ook in dit geval kan je zelf aan de hand van een stappenplan aan de slag om jouw keuze te maken. Klik op de knop hieronder om te starten.

Geldplan: Sparen, aflossen en beleggen

 

Heb je liever dat iemand even kosteloos met je meekijkt, of heb je een vraag over geldzaken? Dan kan je gewoon contact opnemen met Geldloket Emmen via de mail, telefonisch of met een afspraak op locatie. Wij zijn er namelijk voor al je vragen over geldzaken. Ook anoniem beschikbaar.

Contact opnemen

Laatst toegevoegd

Bedrijfsadvies voor ondernemers en zelfstandigen

Ondernemen brengt risico’s met zich mee. Soms blijven klanten weg, is er geen overzicht over de administratie en wil de bank geen krediet meer verstrekken. Als het financieel niet goed gaat met je onderneming, kun je terecht bij de medewerkers van Menso Emmen. Ze denken met je mee. Als het nodig is, kijken ze samen […]

De kleine ondernemersregeling (KOR)

Ben je ondernemer voor de btw, dan kun je je aanmelden voor de nieuwe kleineondernemersregeling (KOR). Wanneer kan de nieuwe KOR gunstig zijn?  

Stoppen met ondernemen?

Heb je een eigen onderneming en twijfel je of het verstandig is om door te gaan? Maak dan een  afspraak met een van de medewerkers van Menso-Emmen. Zij helpen je om inzicht te krijgen in je  financiële positie. Je ziet hoe je ervoor staat en dit helpt je om keuzes te maken. Neem hier contact […]