headerline

Over Geldloket Emmen

Het regelen van je financiën kan ingewikkeld zijn. En rondkomen soms ook. Je kunt te maken krijgen met gebeurtenissen die gevolgen hebben voor je inkomen. Bijvoorbeeld als je uit elkaar gaat, je baan verliest, je kinderen gaan studeren of je gaat met pensioen. Steeds meer mensen hebben vragen over geldzaken. Daarom is Geldloket Emmen opgericht.

Als inwoner van Emmen kun je gratis terecht bij Geldloket Emmen met alle vragen over geldzaken, voor informatie en onafhankelijk advies.

Hoe werken wij

Geldloket Emmen werkt samen met Domesta, Sedna Emmen, stichting Knip en gemeente Emmen. Zij dragen allemaal bij aan het Geldloket Emmen. Onze dienstverlening is daardoor gratis voor inwoners en ondernemers uit Emmen.

Daarnaast werken we samen met andere organisaties zoals: banken, Informatiepunt Digitale Overheid (bij de bibliotheken), Ik Ben Drents Ondernemer, MENSO, en vrijwilligersorganisaties zoals Voedselbank, Humanitas en stichting Leergeld.

Waarom kies je voor Geldloket Emmen?

Wanneer er iets verandert in je leven met gevolgen voor je financiën, is het fijn dat er iemand met kennis van zaken met je meedenkt. Ook als het even lastig is om rond te komen, kan het helpen om iemand anders te laten meedenken. Onze medewerkers kunnen praktische tips geven en weten precies welke mogelijkheden er zijn. Ook als je vragen hebt over het regelen van financiële zaken of meer wil weten over bepaalde geldzaken kun je contact opnemen.

Onze medewerkers hebben ieder hun eigen kennis en deskundigheid. Zij staan met raad en daad voor je klaar. Omdat wij geen commercieel belang hebben, kun je erop vertrouwen dat wij je neutraal en onafhankelijk adviseren. Ook ben je ervan verzekerd dat wij je privacy waarborgen.

Onze deskundige medewerkers weten overal raad mee en kunnen je verder helpen. Aarzel niet om contact op te nemen. Wij helpen je graag!