Thema: Pensioen
Thema: Jongeren
Thema: Eigen onderneming
Thema: Uit elkaar
Thema: Werkloosheid
Thema: Gezin
Thema: Rondkomen

Pensioen

Later zorgeloos genieten van je pensioen? Dan raden wij je aan om nu alvast inzicht te krijgen in het financiële plaatje. Geldloket Emmen helpt je hier graag bij.

Contact opnemen

Laatst toegevoegd

Rondkomen met AOW: waar heb je recht op?

  Rondkomen van AOW en je pensioen valt niet altijd mee. Het is goed om te weten voor welke regelingen en toeslagen je in aanmerking komt. Als je inkomen op het sociaal minimum (bijstandsniveau) of net daarboven, dan kun je in aanmerking komen voor bepaalde regelingen of toeslagen. Daarbij maakt het uit of je alleenstaand […]

Mijn partner gaat in een verpleeghuis wonen

Als je partner in een verpleeghuis gaat wonen, krijg je te maken met praktische keuzes en financiële gevolgen. Wil je  hier meer over weten, vraag er dan naar bij het Geldloket. Wij helpen je graag. We zetten hieronder alvast wat informatie op een rij. Je AOW-pensioen aanpassen Wanneer je partner in een verpleeghuis gaat wonen, […]

Eerder met pensioen?

Denk je erover om eerder met pensioen te gaan? Hieronder zetten we op een rij waar je aan moeten denken als je eerder met pensioen wilt gaan. Als je eerder stopt met werken, dan bouw je minder pensioen op en wordt je pensioenuitkering  lager. Ook heeft het gevolgen voor andere inkomsten, zoals toeslagen en bijstandsuitkering. […]

Aan de slag met het Geldplan

Het Geldplan Pensioen biedt u inzicht in uw mogelijkheden om invloed te hebben op uw pensioen. Ook staan er praktische tips in voor nu en later.

In samenwerking met Startpunt Geldzaken van het Nibud biedt het Geldloket geldplannen aan waarmee u financieel fit blijft.

U kunt het Geldplan anoniem gebruiken, zodat uw privacy is verzekerd.

laat mij alle Geldplannen zien

Aan de slag met het Geldplan

Dit geldplan helpt u slim om te gaan met uw geld. U wordt stap voor stap geholpen bij uw keuze en u krijgt uitleg bij de voor- en nadelen.

In samenwerking met Startpunt Geldzaken van het Nibud biedt het Geldloket geldplannen aan waarmee u financieel fit blijft.

U kunt de geldplannen anoniem gebruiken, zodat uw privacy is verzekerd.

laat mij alle Geldplannen zien